Gezellige en professionele manege voor het hele gezin

Actueel

Zweinsteinexpress kampioen!!!

Tijdens de regiokampioenschappen in het Stadspark wist ons team net als vorig jaar de kampioenstitel te veroveren. Geheel in de stijl van Harry Potter en onder leiding van Professor Anderling (Daniëlle Boonstra) wist ons team iedereen achter zich te laten. De zweinsteinexpress bestond uit de volgende teamleden: Hannah Kamminga (Tilansa), Sophie Pahl (Bobo), Ilse Kampijon (Frodo), Sara Koops (Wiske), Amie Kraaima (Wodan), Kes Adelmeijer (Shadow), Dyanne Harms (Elise) en Famke Kuipers (Chico).

Ook dit jaar hebben we weer een team voor de kampioenschappen in Stadspark en proberen natuurlijk de kampioenstitel te prolongeren. Dit jaar bestaat het team uit Kes Adelmeijer, Dyanne Harms, Sara Koops, Amie Kraaima, Tess Lameijer en Silke Nijboer. Op de reservelijst staan Maarten van den Berge en Silke Vogelzang. We zijn al druk aan het oefenen maar verklappen nog niet welk thema we dit jaar hebben verzonnen.

Ruiterbewijsexamen 2019                                                                                                                Ook in 2019 organiseren we weer een ruiterbewijsexamen. Houdt de site in de gaten voor de examendatum!

Gezocht: instructeur/instructrice
Wij zijn regelmatig op zoek naar een enthousiaste instructeur/instructrice voor de manegelessen. Kijk hiervoor bij onze Vacatures.

Open manegedagen 2019

Ook dit jaar zijn er weer open manegedagen. Wij zetten onze deuren open op woensdagmiddag 25 september van 13.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom om kennis te maken met allerlei facetten van de paardensport. Neem vrienden en vriendinnen mee en laat zien waar jij iedere week je sport beoefent. Onder de nieuwe inschrijvers wordt een 10-kaart verloot en zelf maak je kans op een gratis ponykamp!

Dressuurwedstrijd voor 18 jaar en ouder

Op speciaal verzoek organiseren wij op zaterdag 28 september 2019 een dressuurwedstrijd voor 18 jaar en ouder. Schrijf je in op de lijst op het publicatiebord in de kantine! Aanvang 18.30 uur, kosten voor deelname bedragen € 7,50.

Nieuw op ponykamp : je FNRS-diploma halen!
Wist je al dat je tijdens het ponykamp ook een FNRS-diploma kunt halen? Vermeld op je aanmeldingsformulier van het ponykamp dat je graag je FNRS-diploma wilt halen en neem je FNRS-paspoort mee.

Spelletjesdag 2019.
Ook dit jaar willen we weer een gezellige en sportieve spelletjesdag organiseren. We staan open voor suggesties voor (spel-)onderdelen en doen tevens een oproep aan vrijwilligers voor die dag.

Dressuurstal Bloem
Bronno Bloem heeft op ditzelfde adres zijn eigen dressuur- en handelsstal. Hij is de kleinzoon van de oprichters van manege De Bongerd, de heer en mevrouw Lameijer. Voor privélessen en het africhten/trainen van je paard kun je bij hem terecht.

Geboren:  Bij dressuurstal Bloem is op zondag 19 mei 2019 een veulen geboren. Moeder Victory en zoon Omariau  maken het goed.

Trektocht 2019

Dit jaar op 14, 15 en 16 juni werd onze jaarlijkse trektocht weer georganiseerd voor deelnemers van 18 jaar en ouder onder leiding van Ninouschka Take. Het was wederom een succes. Dit jaar hebben we overnacht op de Baldwinhoeve in Eext en op manege Knollegruun in Schoonloo. Collega’s bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende keer!