Gezellige en professionele manege voor het hele gezin

Actueel

FNRS-Diplomadag 

In verband met de maatregelen omtrent het Covid-19 virus gaan we de diplomadagen iets anders inrichten, zodat er niet te veel supporters tegelijk in de kantine of in de stallen zijn. Kijk regelmatig even op het mededelingenbord wanneer jouw categorie aan de beurt is.

De Gladiatoren kampioen!!!

Tijdens de regiokampioenschappen in het Stadspark wist ons team net als de vorige twee keer de kampioenstitel te veroveren. Geheel in de stijl van The Gladiators wederom onder leiding van Daniëlle Boonstra wist ons team iedereen achter zich te laten. Dit jaar bestond ons team uit Kes Adelmeijer, Dyanne Harms, Sara Koops, Amie Kraaima, Tess Lameijer en Silke Nijboer.

Helaas zijn er dit jaar geen regiokampioenschappen verreden in verband met het Covid-19 virus. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer schitteren.

Ruiterbewijsexamen 2021  In 2021 organiseren we geen ruiterbewijsexamen in verband met Covid-19. Houdt de site in de gaten voor de examendatum in het voorjaar van 2022

Gezocht: instructeur/instructrice
Wij zijn regelmatig op zoek naar een enthousiaste instructeur/instructrice voor de manegelessen. Kijk hiervoor bij onze Vacatures.

Open manegedagen 2021

Dit jaar doen we niet mee aan de open manegedagen, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen op onze manege!

Nieuw op ponykamp : je FNRS-diploma halen!
Wist je al dat je tijdens het ponykamp ook een FNRS-diploma kunt halen? Vermeld op je aanmeldingsformulier van het ponykamp dat je graag je FNRS-diploma wilt halen en neem je FNRS-paspoort mee.

Dressuurstal Bloem
Bronno Bloem heeft op ditzelfde adres zijn eigen dressuur- en handelsstal. Hij is de kleinzoon van de oprichters van manege De Bongerd, de heer en mevrouw Lameijer. Voor privélessen en het africhten/trainen van je paard kun je bij hem terecht. (06-46202913)

Geboren:  Bij dressuurstal Bloem is op 3 juni 2021 een merrieveulen geboren. Moeder Victory en dochter Rhodee maken het uitstekend.

Trektocht 2021

Dit jaar op 24,25 en 26 september werd onze jaarlijkse trektocht weer georganiseerd voor deelnemers van 18 jaar en ouder onder leiding van Ninouschka Take. Het was wederom een succes. Dit jaar hebben we overnacht op de Balloohoeve in Balloo en op de Boerhaarshoeve in Grolloo. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende keer!