Gezellige en professionele manege voor het hele gezin

Actueel

Zondag 14 april hebben wij de voorrondes gehouden van de zitcompetitie. De volgende deelnemers hebben zich weten te plaatsen voor de finale op 30 juni 2024!

In de categorie 12 jaar en ouder: Tess Hoekstra, Jessica Judeel, Sara Koops, Britt van der Kuip, Zahra Veenstra, Inez van Zanten

in de categorie tot 12 jaar: Puck Bloem, Maren Jansens, Hanna Mennes en Joline Oosterhuis

Zondag 24 maart hebben 4 amazones van ons springteam deelgenomen aan de finale in Ermelo. Ook deze keer zijn we weer vroeg vertrokken van de manege. De dames hebben allemaal goed gepresteerd. Nomi Betsema wist 14e van Nederland en Stéphanie Broekema zelfs 6e van Nederland te worden in de klasse S40, Inez van Zanten werd 18e van Nederland in de klasse S60 en Skylar del Grosso greep met haar 4e plaats net naast het podium in de klasse S 80!

Bronno Bloem is Groninger Kampioen in de klasse Z1 geworden met Maserati BB en heeft op 3 maart deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur in Ermelo. Daar hebben ze de bronzen medaille gewonnen! Daarmee ontving hij een uitnodiging voor Indoor Brabant. Een prachtig evenement en hij heeft samen met Maserati BB genoten!

De beide binnenrijbanen zijn maandag 26 februari 2024 onder handen genomen en weer geëgaliseerd door Klaas Meijer Bodems.

Hoefsmid Kor van der Weij is dit jaar al weer 5 keer langs geweest om de hoeven van onze sterren bij te werken en ook tandarts Siem Vlaar heeft een paar pony’s behandeld. Corrie Stoker heeft weer zadels aangepast en gerepareerd, dus we zijn bijna klaar voor het zomerseizoen.

We willen dit jaar “De Bongerd zitcompetie” organiseren. Wil jij de bestzittende ruiter van de manege worden? Ga dan de uitdaging aan en geef je snel op voor de voorronde!

FNRS-Diplomadag 

Regelmatig organiseren wij op zaterdag- en zondagmiddag diplomarijden. Houdt de mail in de gaten en geef je op!

Ruiterbewijsexamen 2024/2025 Datum volgt zo spoedig mogelijk

Gezocht: instructeur/instructrice
Wij zijn regelmatig op zoek naar een enthousiaste instructeur/instructrice voor de manegelessen. Kijk hiervoor bij onze Vacatures.

Nieuw op ponykamp : je FNRS-diploma halen!
Wist je al dat je tijdens het ponykamp ook een FNRS-diploma kunt halen? Vermeld op je aanmeldingsformulier van het ponykamp dat je graag je FNRS-diploma wilt halen en neem je FNRS ruiterpaspoort mee.