Gezellige en professionele manege voor het hele gezin

Actueel

De beide rijbanen zijn maandag 6 november 2023 onder handen genomen en weer geëgaliseerd door Klaas Meijer Bodems.

Hoefsmid Kor van der Weij is maandag 6 november 2023 langs geweest. Dit keer waren Lily, Vriendje, Doublé, Nero, Rosie, Nala, Glamour, Sifra en Amalia aan de beurt.

Tandarts Siem Vlaar is vrijdag 10 november 2023 langs geweest. Dit keer waren Asterix, Ayla, Bé, Bink, Chico, Glamour, Sol, Tilansa en Vita aan de beurt. Bij Chico zijn twee tanden verwijderd, bij Glamour 1 tand en bij Tilansa twee kiezen. De andere paarden hoefden alleen wat gevijld te worden. Ze kunnen weer een tijdje vooruit!

Het is al weer bijna kerstvakantie en wij hebben weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd! Bekijk de mail van de afgelopen dagen en doe ook mee! Opgeven kan telefonisch en bij de bar in de kantine.

FNRS-Diplomadag 

Regelmatig organiseren wij op zondagmiddag diplomarijden. Houdt de mail in de gaten en geef je op!

Ruiterbewijsexamen 2024/2025 Datum volgt zo spoedig mogelijk

Gezocht: instructeur/instructrice
Wij zijn regelmatig op zoek naar een enthousiaste instructeur/instructrice voor de manegelessen. Kijk hiervoor bij onze Vacatures.

Nieuw op ponykamp : je FNRS-diploma halen!
Wist je al dat je tijdens het ponykamp ook een FNRS-diploma kunt halen? Vermeld op je aanmeldingsformulier van het ponykamp dat je graag je FNRS-diploma wilt halen en neem je FNRS-paspoort mee.

Dressuurstal Bloem
Bronno Bloem heeft op ditzelfde adres zijn eigen dressuur- en handelsstal. Hij is de kleinzoon van de oprichters van manege De Bongerd. Voor privélessen en het africhten/trainen van je paard kun je bij hem terecht. (06-46202913)

Bij dressuurstal Bloem zijn dit jaar twee veulens geboren. Moeder Nagida kreeg zoon Tactique en moeder Marly kreeg dochter Travaille. Inmiddels zijn Travaille en haar moeder gescheiden en binnenkort zal ook Tactique verder moeten zonder de bescherming van zijn moeder.