Gezellige en professionele manege voor het hele gezin

Actueel

 

Jubileumfeest Manege De Bongerd 

Manege de Bongerd is in 1972 opgericht en bestaat dit jaar 50 jaar! Zaterdag 17  september 2022 hadden we een braderie met maar liefst 20 verschillende kraampjes en allerlei leuke spelletjes georganiseerd en ’s avonds hadden we een live-band en een DJ! Zondag 18 september hadden we vanaf 12.00 uur demonstraties horseboarden, vliegend tapijt, Trick and ride, voltige en caroussel. We kunnen met trots terugkijken op een geslaagd weekend!!!

FNRS-Diplomadag

Regelmatig organiseren wij op zondagmiddag diplomarijden. Houdt de mail in de gaten en geef je op!

Ruiterbewijsexamen 2023: Datum volgt zo spoedig mogelijk

Gezocht: instructeur/instructrice
Wij zijn regelmatig op zoek naar een enthousiaste instructeur/instructrice voor de manegelessen. Kijk hiervoor bij onze Vacatures.

Nieuw op ponykamp : je FNRS-diploma halen!
Wist je al dat je tijdens het ponykamp ook een FNRS-diploma kunt halen? Vermeld op je aanmeldingsformulier van het ponykamp dat je graag je FNRS-diploma wilt halen en neem je FNRS-paspoort mee.

Dressuurstal Bloem
Bronno Bloem heeft op ditzelfde adres zijn eigen dressuur- en handelsstal. Hij is de kleinzoon van de oprichters van manege De Bongerd, de heer en mevrouw Lameijer. Voor privélessen en het africhten/trainen van je paard kun je bij hem terecht. (06-46202913)

Geboren: 

Onze Gini is op 24 april 2022 bevallen van een stoere zoon! Jullie mochten een naam bedenken en de meeste stemmen gingen naar “Guus”

Bij dressuurstal Bloem is in april een merrieveulen geboren. Moeder Nagida en dochter Sympathique maken het uitstekend.

Trektocht 2023: Data volgen zsm