Gezellige en professionele manege voor het hele gezin

Actueel

FNRS-Diplomadag 

Donderdag 20 februari was er weer een diplomadag, waar ruim 40 kinderen aan hebben deelgenomen. Het was een groot succes en iedereen gaat weer verder oefenen voor de volgende proevendag op vrijdag 10 april 2020

 

Pimp-je-pony-dag!

In verband met de onderwijsstakingen op 30 en 31 januari hadden we een pimp-je-pony-dag georganiseerd. Beide dagen werden goed bezocht en het was een groot succes. De kinderen konden zich uitleven op de pony’s en konden daarnaast meedoen aan voltige, estafette, stoelendans en shetlanderrace. Iedereen heeft ontzettend zijn of haar best gedaan en we zijn zelfs bezocht door Elwin Baas van Radio Noord op vrijdag! Hieronder de uitslagen van de wedstrijd pimp-je-pony!

Donderdag 30 januari: 4e prijs Starlight door Kirsten en Leanne Beuker, Benthe Witkamp, Thibault Bruins en Hanne Mensinga, 3e prijs Silke door Amber Hogewerf, Lieke Zuur, Amerinthe Solodova, Kiki van Kaam, Jinthe Blom en Zela Friese, 2e prijs Kruimel door Celeste Tukker, Emma ten Doesschate, Wolf Friese, Cas van Haperen en Cleo Coumou, en de 1e prijs was voor Elise door Tess Lameijer, Emma Oldenburger, Elise en Aria Wind.

Vrijdag 31 januari 5e prijs Olga door Mikayla Beekman, Eva Jonker, Anouk Lamain en Charlotte Beukema, 4e prijs Prince door Famke Kuipers en Tess Lameijer, 3e prijs Fabiënne door Sabine en Tessa Hoytink, Noa Hermus en Seyna Duncan, 2e prijs Starlight door Sophie Broekman en de 1e prijs was voor Sunday door Julie Pahl, Sophie Nicolai, Sarah Koelewijn en Manon Bont.

 

De Gladiatoren kampioen!!!

Tijdens de regiokampioenschappen in het Stadspark wist ons team net als de vorige twee keer de kampioenstitel te veroveren. Geheel in de stijl van The Gladiators wederom onder leiding van Daniëlle Boonstra wist ons team iedereen achter zich te laten. Dit jaar bestond ons team uit Kes Adelmeijer, Dyanne Harms, Sara Koops, Amie Kraaima, Tess Lameijer en Silke Nijboer.

Binnenkort vinden de selecties plaats voor het team van dit jaar. Houdt het mededelingenbord in de kantine goed in de gaten en geef je op om onze manege te vertegenwoordigen tijdens de kampioenschappen in het Stadspark van Groningen!

 

Ruiterbewijsexamen 2020 Ook in 2020 organiseren we weer een ruiterbewijsexamen. Houdt de site in de gaten voor de examendatum!

Gezocht: instructeur/instructrice
Wij zijn regelmatig op zoek naar een enthousiaste instructeur/instructrice voor de manegelessen. Kijk hiervoor bij onze Vacatures.

Open manegedagen 2020

Ook dit jaar zijn er weer open manegedagen. Op dit moment is nog niet bekend op welke dagen dit zal plaatsvinden, maar neem vrienden en vriendinnen mee en laat zien waar jij iedere week je sport beoefent. Onder de nieuwe inschrijvers wordt een 10-kaart verloot en zelf maak je kans op een gratis ponykamp!

Nieuw op ponykamp : je FNRS-diploma halen!
Wist je al dat je tijdens het ponykamp ook een FNRS-diploma kunt halen? Vermeld op je aanmeldingsformulier van het ponykamp dat je graag je FNRS-diploma wilt halen en neem je FNRS-paspoort mee.

Spelletjesdag 2020
Ook dit jaar willen we weer een gezellige en sportieve spelletjesdag organiseren. We staan open voor suggesties voor (spel-)onderdelen en doen tevens een oproep aan vrijwilligers voor die dag.

Dressuurstal Bloem
Bronno Bloem heeft op ditzelfde adres zijn eigen dressuur- en handelsstal. Hij is de kleinzoon van de oprichters van manege De Bongerd, de heer en mevrouw Lameijer. Voor privélessen en het africhten/trainen van je paard kun je bij hem terecht.

Geboren:  Bij dressuurstal Bloem is op zondag 19 mei 2019 een veulen geboren. Moeder Victory en zoon Omariau  maken het goed.

Trektocht 2019

Dit jaar op 14, 15 en 16 juni werd onze jaarlijkse trektocht weer georganiseerd voor deelnemers van 18 jaar en ouder onder leiding van Ninouschka Take. Het was wederom een succes. Dit jaar hebben we overnacht op de Baldwinhoeve in Eext en op manege Knollegruun in Schoonloo. Collega’s bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende keer!